Hello! Korang sihat tak?
Bro dekat sini sihat- sihat sahaja. Sekarang sudah masuk pengakhiran bulan 9.
Suhu musim panas sudah mula menurun, dah akan datangnya musim Luruh!!

Musim yang bos paling suka tau. Sebab suhu dingin, warna pokok- pokok dekat taman
palling cantik, kuning, merah, oren.
Bos, paling rekomen korang datang Jepun pada musim
luruh tau kalu korang free time tue.

Hari ini, bos nak share tempat tersenbunyi dekat dengan hotel ini.
( dekat tue maksudnya boleh pergi dengan jalan kaki)

Tempat itu adalah!!
目白公園 / Mejiro Kouen / Taman Mejiro / Mejiro Park

Bos baru tahu baru- baru ini jeh, ade orang yang bagitahu. Tempat ini memang cantik.

20190915_005206315_iOS.jpg


Read More



Posted by: trainee (September 22, 2019 12:00 PM) | Permalink

Back To Top


20190706_150043.jpg

You can play with various birds at this cafe.

20190706_150040.jpg

This friend likes to play ball.


Read More



Posted by: trainee (September 21, 2019 5:25 AM) | Permalink

Back To Top

Back To Top


Hello---!!?

Some our products are on sale at SAKURAHOTEL IKEBUKURO? !!!

IMG_5788.JPG


Read More



Posted by: trainee (September 18, 2019 10:00 PM) | Permalink

Back To Top


Hello everyone! I'm Bambie from Sakura Hotel Ikebukuro

I'm backkkkkkkkk !

Last 2 months ago I went to Collaboration anime Cafe at Seibu Ikebukuro

20190713_150201.jpg

This animation it already 20 years *0*!!
I started watch this anime since I was 5 years old
and now I'm 23 years....... 18 years had pass!!! OMG....


Read More



Posted by: trainee (September 17, 2019 2:12 PM) | Permalink

Back To Top


(。・∀・)ノ゙?!大家最近好嗎??
最近天氣貌似沒之前那?熱了,可有就忽冷忽熱的,大家還是要好好照顧好自己哦~!
不過我蠻喜歡現在這種涼涼的天氣哈哈哈!

正如題名,我們9月13日舉辦了川越一日游~!
這次是連日本人都很少能體驗到的小活動~

我們當天行程就感覺上有點匆促,可是也還蠻開心的哈哈!
在下午1點時,我們去了松本醬油店等候松本醬油工廠的主管帶領我們去參觀醬油工廠。
他也跟我們解釋醬油工廠的來?以及製作醬油的過程~~
20190913_125733.jpgのサムネイル画像


Read More



Posted by: trainee (September 15, 2019 6:12 PM) | Permalink

Back To Top


1565351445496.jpg

20190808_191440.jpg

I went to Starbucks Reserve Store Nakamguro.

It was the biggest Starbucks store I've ever been to.


Read More



Posted by: trainee (September 15, 2019 6:50 AM) | Permalink

Back To Top


Salam Hari Khamis!

Korang pernah dengar dengar tak pasal
Tokyo Metropolitan Government Building?

Yup, ini lah bangunan yang orng selalu suruh pergi bila
korang datang berjalan dekat Shinjuku, sebab korang boleh
masuk free dekat bahagian observation deck nie, dalam tingkat 45.

Bos duduk lebih 6 tahun, ini baru 1st time pergi. Bos punye feedback,
korang MESTI pergi, rugi kalu tak pergi.

20190906_022031568_iOS.jpg
Macam biasa, bos akan selalu lupa nak ambil gambar bahagian luar dari jauh.
Nampak tak puncak bersegi tuh? Itu la observation deck yang boleh masuk percuma.


Read More



Posted by: trainee (September 13, 2019 12:00 PM) | Permalink

Back To Top


Good evening everyone!

Last 2 weeks it was my Summer vacation!! *0*
I went to Cosplay studio with my friend!!
My hobby is Cosplay but since I was University Student and already working
so, I don't have enough time to cosplay T_T that why this time I went there!

20190904153829_IMG_0634_mh1567610252460.jpg


Read More



Posted by: trainee (September 12, 2019 9:27 PM) | Permalink

Back To Top

Back To Top

<< Previous Page 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Calendar

November 2019

Su Mo Tu We Th Fr Sa
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30