Halu Halu!
Yay, Tokyo dah start jadi sejuk.
Musim yang bos nanti- nantikan, musim luruh.

Apa- apa pun, bos nak cakap pasal derma darah.
Korang pernah tak derma darah?

Kali pertama bos derma darah adalah time sekolah menengah dulu.
Bas derma darah datang, dan kita masuk dalam dan golek-golek.

Dekat Jepun pulak, bos dah derma 7 kali.
Terus terang bos nak cakap, kalu korang berpeluang untuk derma darah dekat Jepun nie, pergi la
Korang leh feel hospitality dengan free.

12715366025207.jpg
Ini adalah lounge, terus terang macam cafe. dapat free drink lagi tue.

985049.jpg
NIe pintu masuk. Asal cerah, tapi gambar ini gelap.?

12715366039043.jpg
Lepas derma, dapat la aiskrim free.



Posted by: hanif (October 5, 2020 8:45 AM)

Back To Top

Calendar

October 2020

Su Mo Tu We Th Fr Sa
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31