Helo Helo~
Sekarang, hari cuti, bos banyak terperak dekat rumah.
Ya la, dengan Covid sekarang.

So, mula la bos berangan nak pergi jalan- jalan sikit.

Dengan tengok balik gambar- gambar yang bos ambik.

20190915_005816677_iOS.jpg

20190915_005823348_iOS.jpg
Kenkadang bos suka ambil gambar macam nie.
Walaupun tidak ada ilmu photografi nie, still nampak cantik kan.

20190530_053107893_iOS.jpg
Ini pula adalah gambar dari Gondola Atami.

20180122_082745726_iOS.jpg
Gambar ini adalah di kawasan U yang bos study dulu.
Yang ini, bos ingat lagi yang salji lebat giler turun.

Disebabkan train akan berhenti pelajar diminta balik awal, dan kelas
petang dibatalkan. Bos duduk dekat kawasan U, so tak kisah sangat.


Older Entry Item- item >>

Newer Entry << 營業時間


Posted by: hanif (June 24, 2020 7:50 AM)

Back To Top

Calendar

June 2020

Su Mo Tu We Th Fr Sa
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30