Selamat Hari Raya!

Yay! Tahun nie pun bos tidak dapat balik
beraya dekat Malaysia. wuu sedihnya.

Dah 7 tahun bos tidak balik kampung semasa
musim raya nie.

20200522_184218000_iOS.jpg

Biasanya bos tak la rasa home sick dan sunyi.
Tapi, masuk je musim Raya Aidilfitri, terasa sangat2.

Tahun nie, ramai la yang terasa dengan bos.
Malaysia still lagi dengan kuarantin dengan co-vid,
ramai yang tidak balik raya.

20200521_121012307_iOS.jpg
Dan seperti biasa, bos tak cuti, datang kerja, beraya dengan Tapioka
dan juga cookie.

20200518_021220738_iOS.jpg
Sambutan kena la meriah sikit. So, bos teringan dengan cheese cake
yang dibeli hari tue ( sweets untuk berbuka puasa), beli lagi sekali untuk
hari raya, ataupun try cheese cake yang lain untuk dinilai rasanya, hehe



Posted by: hanif (May 25, 2020 6:08 AM)

Back To Top

Calendar

May 2020

Su Mo Tu We Th Fr Sa
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31