Halu halu
Pejam celik pejam celik, dah 2 minggu dah 2020.
Umur pun meningkat 1 tahun. haiz.

Apa- apa pun, time untuk rilex mesti kene ada.

Starbucks pulok, setiap masa, ada sahaja menu baru.

20200111_004126294_iOS.jpg
Houji-cha Frapucino
Nak cakap menu baru, Hot Houji-cha selalu ade dalam menu.
Cuma kali ini, diorang buat untuk Frappucino.
Rasa ok, tapi bos rasa menu ini sesuai untuk Hot jeh.

20200109_011659359_iOS.jpg
Yang ini pulak, kalu yang tau, tau la manga ini.
Kimetsu no Yaiba or Demon Slayer.
Kalu korang nak tahu, dekat Jepun nie manga ini dah jadi shakai-gensho,
atau social phenomenon. Salah satu sebab adalah anime adaptation.
Bos bagi 1 hint, hinokami.

20200112_110241725_iOS.jpg
Minuman tapioka seterusnya, Blue-berry dan keju.
Bos dah try dah banyak kedai tapioka dekat Jepun nih,
still Mami toy still 1st choice.

20200111_111533065_iOS.jpg
Cinema pertama bos tahun ini, Parasite. score dari bos 9.5/10
Bos tak pandai sangat nk review movie- movie nie, bos nk ckp
yang korang patut tengok movie ini.



Posted by: hanif (January 16, 2020 5:19 AM)

Back To Top

Calendar

January 2020

Su Mo Tu We Th Fr Sa
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31