Hello, hello~

Hari- hari cuti pun, kenkadang bos datang Ikebukuro tau, bukan hari kerja jeh.

20191213_081316491_iOS.jpg
Yang nie menu baru starbucks, Santa Boots Chocolate Frappuccino.
mahal la sikit, tapi taste nie, bos suka.

Jeng jeng, dekat Ikebukuro nie, ade kedai barang anime.

Dan, goods untuk kimetsu no yaiba baru je keluar!

20191213_074810826_iOS.jpg
20191211_060434746_iOS.jpg
fuh, famous giler doe. dekat section kimetsu je, ramai giler orang berkumpul.
Bos kene tunggu giliran kot nak pilih. haha

20191211_100011925_iOS.jpg
20191210_163728820_iOS.jpg
Bos, beli 2 je, mug cup dan juga apa ntah nie, leh letak dalam
desktop, haha. cool dan comel.

oh ya, yang bentuk kucing tue, mascot rascal, yang nie pun bos suka,
kumpul stamp line banyak- banyak. ( diorang buat colab untuk goods kimetsu)

Kalu korang datang Jepun, jangan lupa beli tau kalu korang peminat.



Posted by: hanif (December 14, 2019 3:12 PM)

Back To Top

Calendar

December 2019

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31