Jeng Jeng Jeng
Apa khabar semua?

Baru- baru ini bos pergi Hokkaido.

Tapi kali ini, bos pergi ke kawasan- kawasan kampung.
Bukan tempat yang terkenal seperti Sapporo, niseko,
nama tempat adalah Tokachi,Bandar obihiro dan Urahoro.

20191114_002951629_iOS.jpg
Flight yang bos naik adalah flight Air Do, flight yang khas untuk ke Hokkaido.

20191114_053622958_iOS.jpg
Lain dengan bahagian bandar seperti Tokyo atau Sapporo, pengangkutan utama adalah kereta,
bukannnya train. Bos naik kereta pun, jalan kosong, susah nak jumpa kereta lain. Jalan raya
lurus giler.

20191116_001620073_iOS.jpg
Bulan 11, dekat hokkaido pun dah sejuk sampai takat air beku, walaupun Tokyo masih dingin.

20191117_093445333_iOS.jpg
Stove dalam rumah open 24 jam. Apa lagi, try main-main dengan cairkan coklat.

20191117_093445336_iOS.jpg
Dan letak marshmallow. Apa tunggu lagi, makan je la.

Kali ini, bos tulis simple jeh, kita sambung lain kali. hehe
Sekian



Posted by: hanif (November 29, 2019 8:05 AM)

Back To Top

Calendar

December 2019

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31