Pada 2 November sampai 4 November, telah diadakan
Festival Malaysia dekat Jepun.
Kebetulan waktu tue, bos cuti, so pergi la sorang- sorang.

Inked20191104_063324807_iOS_LI.jpg
Boleh tahan meriah, walaupun jarak dari station agak jauh.

20191104_071200458_iOS.jpg
Cantik tak logo? haha

20191104_073056988_iOS.jpg20191104_070433386_iOS.jpg
Artis yang datang adalah Noh Hujan dan Amy search. Fuhh, bukan senang nak jumpe artis dekat Malaysia nie, tapi kat lucky,
dapat jumpe dekat Jepun. First time, dengar diorang nyanyi, fuhh memang power.

20191104_064818763_iOS.jpg20191104_065402213_iOS.jpg
Next!!? makanan la..
Dalam banyak- banyak yang diorang jual, bos beli 2 nie jeh, pisang goreng dan nasi lemak daging rendang.
Boleh la hilangkan rindu rasa masakan Malaysia sekejap.

Inked20191104_071753409_iOS_LI.jpg
Diorang pun ade buat kelas roti canai. So, boleh la orang Jepun rasa
pengalaman buat roti canai. Yang bos terkejut, master roti canai nie
terangkan cara membuat roti canai dalam bahasa Jepun kot, fuyoo

Tuh jeh kali nie, bubye



Posted by: hanif (November 6, 2019 8:04 AM)

Back To Top

Calendar

November 2019

Su Mo Tu We Th Fr Sa
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30