Halu halu

Hari ini nak cakap pasal jam tangan.

Dulu bos minat sangat dekat si G-shock nie.
Bos ade G-shock yang black gold tue.

Pastu, bos start minat swatch, murah dan simple.
bos beli 1 set 2020 Tokyo Olympic, Japan limited edition,
hadiah kahwin untuk kawan. haha

Tapi, baru-baru nie, bos start minat 1 brand lagi.
Knot.


20190920_100545886_iOS.jpg

Knot adalah brand jam tangan dari Jepun.
Yang istimewa pasal Knot nie, korang boleh custom kepala dan tali jam nie.
Time first time beli, bos pening duk cuba serasikan kepala dan tali. haha

Cakap pasal jam tangan Olympic edition, kat Japan, kedai barang official olympic dah ade.

Kalu korang minat, cuba cari dekat site or google map.
Online shop kat link nie, https://tokyo2020shop.jp/

20190919_085842437_iOS.jpg

20190919_085853946_iOS.jpg
Yang minat kumpul syiling, olympic nye syiling pun ade.



Posted by: hanif (October 28, 2019 7:13 AM)

Back To Top

Calendar

November 2019

Su Mo Tu We Th Fr Sa
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30