Korang pernah tak pergi ke zoo Ueno?

6 tahun tinggal dekat Jepun, bos baru je pergi dekat zoo ini 3,4 hari lepas.
Orang Jepun taksub sangat dengan panda, sebab tue datang je dekat zoo nie.
(tak minat dengan panda, so memang tak layan sangat zoo nie)

Inked20190919_013231604_iOS_LI.jpg

Yang bos minat, binatang kecil-kecil je, seperti tikus belanda.
20190919_041418375_iOS.jpg
Dalam English, guinea pig, ingatkan satu family dengan babi, hehe
20190919_041629781_iOS.jpg
comel kan!! 3 zoo bos pergi, semua zoo nie akan buat event dengan tikus belanda ini. Korang boleh
pegang tikus ini sapu-sapu dalam 10 minit.

20190919_014217816_iOS.jpg
Ini lagi 1 yang comel, tapi bos memang tak tahu nama apa.
20190919_014234525_iOS.jpg
What is that pokemon??

20190919_025751366_iOS.jpg
Hooo, buaya! rasa-rasa tak bayak zoo yang ada buaya nie.

20190919_013107752_iOS.jpg
Fuhh, taksub sangat dengan panda, dari Kotak pos merah pun boleh jadi kotak pos panda.

Apa-apa pun, kalu ade rase, pergi la zoo deh.



Posted by: trainee (October 2, 2019 7:14 AM)

Back To Top

Calendar

October 2019

Su Mo Tu We Th Fr Sa
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31