Selamat pagi semua!
Hari ini, bos nak tunjuk gambar- gambar Starbucks.

Korang pernah tak dengar pasal Starbucks Reserve Roastery?
Haaa, Starbucks Reserve Roastery ini senang cakap, Starbucks yang special la.
Hanya ade 5 jeh dekat dalam dunia nie!( setakat nie la). Tokyo, Seattle, Shanghai,
Milan, dan New York.

Haa, kali ini bos nak tunjuk gambar- gambar Tokyo Starbucks Reserve Roastery nie.


20190806_234817507_iOS.jpg
Nie bahagian luar. Bos lalu ikut jalan belakang, dapat la gambar nie. haha

Baru-baru nie, habis je shift malam, habis dalam kul 7 pagi, bos tak terus balik tau,
bos teruih je ke Starbucks tue. sebab Starbucks tue dah pun buka dari pukul 7 pagi.

Terletak 10 minit dari Naka-Meguro Station. Dan memang famous, so, kalau nak datang,
sila datang pada hari minggu ye.

20190807_015749914_iOS.jpg
Nie pintu masuk or pintu gerbang, mmg besar, di sebabkan bos jenis tak pandai tangkap gambar,
korang nampak sekerap jeh.

20190806_235756485_iOS.jpgのサムネイル画像のサムネイル画像
Haa, SB nie ade 4 tingkap

20190807_002814536_iOS.jpg
Nie gambar dari tingkap 4.

Inked20190807_013326019_iOS_LI.jpg
Yang nie pulak, tingkap 1.

20190807_000722522_iOS.jpg
Nie kaunter dekat tingkap 1. Kat tingkap 1, ade 3 kaunter. Kaunter roti, kaunter kopi, dan kaunter
yang kat atas tue, mcm ade sume la. Cool tak? hehe

20190807_000511952_iOS.jpg
Nampak tak Croissant tue, fuh memang sedap. kene try doe.



Posted by: trainee (August 10, 2019 1:59 AM)

Back To Top

Calendar

August 2019

Su Mo Tu We Th Fr Sa
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31