hello hello!

Kalu kira saja tahun ini, lebih 5 kali dah pergi tengok movie dekat cinema.
Movie paling baru tengok adalah Lion King, minggu lepas.

Haa, kali ini, nak cakap pasal cinema baru dibuka dekat dengan hotel.

Grand Cinema Sunshine

20190819_233438052_iOS.jpg
hmm, lupa nak tangkap gambar luar, yang dalam pun ok je la. tingkat atas tue ade patung spiderman

20190819_234601515_iOS.jpg
Bos tengok kali ini dengan teknologi iMax, so tengok dekat hall kat atas tue,
fuh screen besor giler. terbaik.

20190819_235520474_iOS.jpg
Duduk belakang pun still boleh tengok dengan selesa.

20190820_020609410_iOS.jpg
Nie kawasan dekat luar hall iMax. Tingkat 12, kalu hari cuaca baik, munkin dapat tengok gunung
Fuji. hehe

20190820_072747378_iOS.jpg
Dota the international dah start dah. Haa, kepada peminat dota, jangan lupa tengok pulak deh.



Posted by: trainee (August 25, 2019 2:00 AM)

Back To Top

Calendar

August 2019

Su Mo Tu We Th Fr Sa
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31