Salam and hi
Sudah lebih 1 bulan dah kita raya.

Kali ini, saya raya dekat Embassy Malaysia.

20190605_011527523_iOS.jpg
Ini adalah suasana dekat embassy, ( disebabkan hari kerja, x ramai yang datang)
Tapi, still meriah.

Hari tue, habis je kerje, bos dah target nak pergi embassy. Tapi, lupa bawak baju Melayu.
Kalu balik rumah dulu, dah jauh dah nak pergi, last2 pergi je la dengan baju biasa, haha.

Inked20190605_015408165_iOS_LI.jpg
Saje2 ajak senpai tempat kerje, sebab train same, dia cakap ok. Ape lagi, bawak la senpai
rasai suasana aidilfitri budaya Malaysia, sekali dengan rasa makanan Malaysia.
Fuh, katanye best dan makanan sedap. haha

20190605_012937545_iOS.jpg
Nasik kapik!! haha, loghat Terengganu, nasi impik, fuh lame giler tak rase makanan
Malaysia nie. Ye la, dah 3 tahun tak balik, memang tak boleh rasa la.

Tuh jeh, blog hambe kali ini. Nanti kalu sape2 yang sedang berada di Jepun time
raye, jangan lupa pulak datang ke embassy ya.

Sekian


Older Entry >>

Newer Entry << Summer Kitkat


Posted by: trainee (July 15, 2019 7:19 AM)

Back To Top

Calendar

July 2019

Su Mo Tu We Th Fr Sa
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31